Kategorier
Ukategorisert

Damenes spa weekend!

Husker dere gaven håndballfruene fikk av supporterne? Det hele startet med ett tilfeldig møte mellom noen supportere fra Svermen, samtalen dreide seg etterhvert om kvinnene som gjør det mulig for Eirik, Sondre, Andrè og Åsmund bruke utallige timer i uka på håndballen. Vi bestemte oss for å gjøre litt stas på disse fantastiske kvinnene:)  Gaven er innkassert, og vi kan rapportere om en deilig weekend på Kragerø Spa 🙂 Her kommer reisebrevet og bilder fra damenes velfortjente helg.

Det var en gang 4 utslitte småbarnsmødre, som fikk et opphold på Kragerø resort. Etter langt om lenge og lengere enn langt møtte vi en helt himmelsk suite med utsikt mot havet og champis som ventet på oss. Etter champisen var konsumert, var det tid for en deilig middag ala cart. Resten av kvelden gikk med til å skravle og kose oss! Etter noen deilige og velfortjente timer med søvn så bar det ned til en fortreffelig frokost. Med dempet belysning, rolig musikk og aromiske dufter nøt vi massasje, sauna og deilig bad med og uten bobler. Vi benyttet oss av muligheten til å slappe av, hadde mange fine samtaler og lufta oss med en runde minigolf.

Vi så frem til å komme til ferdig dekket bord (for en gang skyld)og hygget oss med en aldeles nydelig middags buffé. Vi ble også vitner til et overraskende frieri, hvor prinsen endelig fikk prinsessa si til stor jubel fra forsamlingen. Etterpå gikk turen til baren og der fikk vi servert drinker som også falt i smak. Takk for oss Kragerø og takk til alle fine mennesker som har gitt oss denne herlige opplevelsen. Snipp snapp snute, håndballfruene er helt ute!