Om Svermen

Supporterklubben Svermen ble grunnlagt mai 2008, etter at ØIF Arendal satte seg målet om å spille i øverste liga, nå kalt Rema 1000 liga, fra september 2009. Dette klarte de!
Det startet med noen få venner som heiet og jublet på tribunen i Nedeneshallen. Da det kom forespørsel fra daværende trener Leif Gautestad og klubb om å starte opp supporterklubb ble det fort enighet om at man måtte tenke større. Et styre ble dannet og har med årene blitt skiftet ut og utviklet seg. Vi jobber daglig for å forbedre oss og for å gi våre medlemmer det beste. 

Svermen har en hovedoppgave som supporterklubb – STØTTE ØIF Arendal på alle kamper – borte som hjemme, medgang og motgang!

Vi er en inkluderende supportergjeng hvor alle blir godt tatt vare på og vi er etter hvert kjent for våre hyggelige supporterturer. Disse turene i buss inneholder mye latter, god stemning, kake/boller (alltid hjemmelagede) og kaffe. Vi bruker busselskapet Tvedestrand Turbiler til våre bortekamper og vi har blitt godt kjent med alle de hyggelige bussjåførene deres. 

Vi får jevnlig tilbakemeldinger fra klubb, trenere og spillere om hvor viktige vi på tribunen er. Med trommer, megafoner, fløyter(blir brukt på bortebane) og stemmene våre har vi som mål å støtte laget til seier hver kamp. 

Dere finner oss sittende rett ved hovedinngangen i Sør Amfi på hjemmekampene. Der kan dere hente medlemskortet deres. For tiden kan dere også få kjøpt flagg og skjerf hos oss. 

Har DU lyst å være med på denne moroa er du bare et klikk unna.

 

Styret i Svermen

svermen-jornLeder:
Jørn Holmestrand
E-post: jorn@oifarendal.no
Tlf: 482 36 212

Jørn er vår supporterleder som er overalt i Sør Amfi på kampdager. Han selger lodd og du finner han ofte pratende med folk på tribunene samtidig. Under kamp skaper Jørn alltid god stemning og latter med stortromma. 

svermen-kariNestleder:
Kari Sunde
E-post: kari.sunde@yahoo.no
Tlf: 954 49 538

Kari er vår nestleder og har hovedansvar for alle bortekamper. Hun jubler hver gang det kommer en ny påmelding og gjør alltid alt for å skaffe nok folk til at vi kan kjøre buss til bortekampene. Under kamp har hun megafonen i hånda og har alltid en god kommentar på lur. 

svermen-hegeStyremedlem:
Hege Sandblost
E-post: hsandblost@gmail.com
Tlf: 976 33 881

Hege er styremedlemmet som har hovedansvar for alle medlemskap og du møtes alltid en blid og smilende Hege ved bordet vårt i Sør Amfi. Ellers finner du Hege slående på skarptromma under kamp. 

Styremedlem:
Ingrid Sunde
E-post: ingridsunde.-@hotmail.com
Tlf: 415 93 236

Ingrid er styremedlemmet som har hovedansvar for sosiale medier. Det er ikke uvanlig at du finner Ingrid gående rundt i Sør Amfi med en bøtte med lodd og utnytter sin oppgave med å kunne prate med kjentfolk samtidig. Når kampen starter har hun fast plass ved stortromma. 

Styremedlem:
Atle Moen
E-post: atlemoen@online.no
Tlf: 975 39 094

Atle er både frivillig i klubben og styremedlem i Svermen og har ofte flere oppgaver på kampdag. Du finner Atle rundt om i hallen med bøtte med lodd før kamp og i pausen. Under kamp slår han på skarptromme og er alltid engasjert.