Kategorier
Ukategorisert

Nyttårshilsen fra Svermen

Foto: May Elin Aunli

Vi skriver i dag 31.desember 2022 og årets siste dag. Ett år som har bydd på mange opplevelser for oss supportere.

Det ble for mange en skuffende sjette plass i serien sesongen 21/22, samtidig spilte vi oss til cupfinale og i sluttspillet utklasset vi både Runar Sandefjord og Drammen før vi måtte gi tapt for Elverum i finalen. Det ble med andre ord mange magiske opplevelser for oss som følger laget både borte og hjemme.

Sommerferien er altfor lang for flere av oss hvert år, og i år trippet vi nesten mer når vi visste Skarpnes Invitational ventet oss i august. For en start på sesongen! At vi som elsker håndball og ØIF Arendal fikk en hel helg med topphåndball og fikk se laget vårt måle krefter med Magdeburg, Aalborg og Bjerringbro var magisk.

Så startet alvoret, og for å oppsummere kort, det har vært en vanvittig berg og dalbane… Det har vært nye spillere som måtte spille seg inn og skader på Mathias Larson og Magnus Søndenå må ta noe av skylden for at vi ikke har sanket mer enn 13 poeng. Til tross for en mager poenghøst må vi nevne det vi mener er topp 3 av høydepunkt så langt.

  • Kvartfinalen mot Runar, kampen som av mange ble omtalt som sesongens viktigste. Det er klart at for arrangementet som arrangeres i Sparebanken Sør Amfi siste helgen i februar var det ekstremt viktig for ØIF Arendal å kvalifisere seg. Og supporterne som tok turen ble ikke skuffet. Vi elsker vinn eller forsvinn kampene og spenningen det gir og følelsen av pur glede og stolthet når det går vår vei!
  • Årets siste hjemmekamp. Lokalderby mot Kristiansand Topphånball hvor mye sto på spill. Vi er sikre på at spillerne var gira på å revansjere tapet på bortebane. Det var også viktig å avslutte med en god kamp før den lange januar-pausen. Og for en kamp det ble! Da snakker vi om hele opplevelsen og stemningen på tribunene etter det røde kortet til Sondre Paulsen var magisk! En stemning vi håper å gjenskape i 2023.
  • Borteseieren mot Elverum som kun en håndfull ØIF supportere fikk oppleve ringside. Det er bare noe ekstra ved å stilne de hvitkledde oppi grøfta!

Når vi nå skal ønske godt nyttår er det også tid for å takke. Takk til alle som stiller på hjemmekampene, takk til alle som blir med på bortekampene, takk til dere som hjelper oss med loddsalg i Sparebanken Sør Amfi, takk til dere som baker de deiligste kaker til våre bussturer, kommer med gevinster til lotteriet, lager kaffe til turene og serverer ombord i bussen! Vi er så takknemlig for den jobben dere gjør!

Vi gleder oss til resten av sesongen, vi har mye å se frem til! Vi er fremdeles med i European Cup, vi skal spille semifinale i Final8 og seriekampene kommer som perler på en snor. Det er bare å ta sats.

Når vi straks skriver 2023 vet vi at håndball i seg selv ikke er viktig i det store bildet. Mange sliter av ulike årsaker, det er økende fattigdom, det kan være fysiske og psykiske utfordringer som tynger, ensomhet og andre ting. Vi i Svermen ønsker å være en supporterklubb for alle! Kanskje noen finner en mening akkurat hos oss som gjør at livet blir litt bedre. Vi trenger alle ett fristed fra plikter og hverdagen kanskje håndball og Svermen kan være nettopp det❤️

Vi starter året med blanke ark, nye muligheter, ideer og tanker om hva vi kan gjøre for og med våre medlemmer. Kanskje har folk ett ønske om å møtes av og til utenom kamp? Skulle vi hatt en teambuildingskveld? Hvordan skal vi nå ut til mennesker som har ett ønske om å være med men ikke tør ta steget? Hvordan skal vi i fremtiden fylle vår tribune B2 med rødkledde ivrige supportere? Hva ønsker våre medlemmer i tiden som kommer? Vi lar spørsmålene ligge der, kanskje sitter det noen med ideer de vil dele.

Med dette ønsker vi alle ett vidunderlig godt nyttår! Husk at å være ett varmt og godt medmenneske er gratis.
Nyttårshilsen fra oss i Svermenstyret Jørn, Atle, Hege, Ingrid og Kari!

Foto: May Elin Aunli