Kategorier
Ukategorisert

Det er tid for sluttspill!


Og kvelden før det braker løs har 3 av våre fantastiske spillere tatt seg tid til en liten prat med 2 x Sunde.

Først ut er Sander, vår lojale og joviale spiller, som kriger i 60 minutter i kamp etter kamp, som alltid kommer med gode ord etter kamper, som vi er så utrolig glad i, vi er stolte over å være en del av Team Sander!

Etter mange år i ØIF-drakta regner vi med at du trives godt. Hva er det beste med å være i nettopp ØIF?  
Det stemmer, jeg trives veldig godt i Arendal. Mye av det som gjør at jeg trives så godt i Arendal er folka i og rundt klubben, samt interessen i byen og våre fantastiske supportere. Så det setter jeg veldig høyt blant det beste med å være i ØIF Arendal.

Topp 3 opplevelser denne sesongen?
Jeg synes det er vanskelig å poengtere 3 forskjellige ting. Det jeg ønsker å trekke frem er den omstillingen vi har klart fra  å havne på 9.plass forrige sesong, og så klare en 3.plass i år. Det synes jeg er imponerende at vi har klart.

Hvilke forventninger har du inn mot sluttspillet? Både sportslig og til oss supportere?
Først og fremst så gleder jeg meg veldig til å spille sluttspill igjen. Jeg håper virkelig vi klarer å fortsette det gode spillet vi har levert i seriespillet. Gutta er 100% klare for å gi absolutt alt vi har i hver eneste kamp. 
Så langt synes jeg våre supportere har vært helt fantastiske, så all cred til dem👏 det hadde selvfølgelig vært veldig gøy om vi klarte å trekke enda flere folk til Sparebanken Sør Amfi.

Har du en oppfordring til håndballfolket i Arendal kvelden før det braker løs?
Jeg håper virkelig vi klarer å fylle hallen i morgen, det er ingenting som hadde vært gøyere enn det. Så jeg oppfordrer absolutt alle til å ta turen. Vi kan selvsagt ikke garantere seier, men jeg kan garantere en toppmotivert gjeng som skal gå inn med alt vi har, å krige helt til siste sekund og helt til slutt skal vi blø for drakta og Arendal.

En som har tatt Arendal med storm er vår linjespiller Sondre, en kriger på banen som alltid tar seg tid til en hyggelig prat både før og etter kamp. Vi elsker energien han viser, den smitter, vi har blitt utrolig glad i Sondre både som spiller og menneske! 

Hvordan har du opplevd første sesongen i ØIF Arendal? 
Den første sesongen har vært veldig innholdsrik. Sportslig har vi klart oss veldig bra, helt opp imot hva vi trodde vi kunne greie på forhånd. Vi har spilt en helt annen type håndball enn hva jeg er vant til fra tidligere, og det har vært veldig kult å være med på. Vi synes jo selv at vi også har spilt mye kul håndball, som vi håper å fortsette med. I tillegg har det jo vært veldig morsomt å komme inn i denne gruppa. Vi er en veldig fin gjeng, som trives sammen, og det gir også gode resultater.

Topp 3 opplevelser denne sesongen? 
Jeg tror nok at seier hjemme mot Elverum må være med i topp tre. Uavgjort borte mot Kolstad i første runde er også naturligvis der oppe. Den siste synes jeg er vanskelig å velge mellom Nærbø hjemme uavgjort borte mot Elverum, og seieren mot Drammen hjemme, men jeg tror jeg velger Nærbø på grunn av stemningen i hallen den kampen. 

Hvilke forventninger har du inn mot sluttspillet? Både sportslig og til oss supportere?
Jeg forventer at både vi som lag og ikke minst tilskuerne er megatente på sluttspill. Sluttspillet er intenst, og ikke minst så betyr det mye. I fjor kjente jo virkelig ØIF på hvordan det er å ikke være med, og jeg regner med at vi går ut og viser alle hva det betyr for oss. Jeg håper jo også at svermen, og alle andre supporterne, også blir med å sørge for at vi får noen fine sluttspillsminner i år. 

Hvis du har en oppfordring til håndballfolket kan du komme med den nå:
Oppfordringen min til håndballfolket får bli: Varm opp stemmen, og kom deg på kamp!

Sist men ikke minst tok vi en prat med Mathias. Ligaens soleklare toppscorer med imponerende 206 mål! Mathias som fikk ødelagt forrige sesong med skade har virkelig vist for hele håndball-Norge hva han er god for. Og det beste av alt, han er en utrolig hyggelig og fin fyr på utsiden av banen også som fort krøp inn i hjertene våre. Vi skyver det foran oss at han forlater vakre Arendal, foreløpig er han «vår»!

Din tid i ØIF-drakten nærmer seg slutten, hvordan har du opplevd å bo og spille i Arendal?
Det har været en fornøjelse at være i ØIF og Arendal. Det er en skøn by og klub, med mange virkelig gode mennesker. 

Hva er dine topp 3 opplevelser denne sesongen?
Der er mange gode oplevelser denne sæson, men først og fremmest sæsonen som helhed sålangt. Vi i spillertruppen havde som målsætning at få medaljer i serien og at vi klarede det, det må være sæsonens sportslige højdepunkt indtil videre. Og så må jeg sige, at den enorme opbakning vi har fået fra vores supportere og fans, det har betydet meget. 

Hvilke forventninger har du inn mot sluttspillet? Både sportslig og til oss supportere?
Det er altid specielt med slutspil og vanskelig at sætte et mål, da det er så intenst. Men vi har da en hel klar forventning om, at vi skal spille semifinale og så må vi se hvad som sker. 
Jeg har ikke som sådan nogle forventninger til jer supportere, jeg ved at i kommer til at være der 110% og gøre alt hvad i kan, for at hjælpe os. Det glæder jeg mig i massevis til at mærke på banen.

Oppfordring til håndballfolket i Arendal?
Det er klart, at jeg håper at der kommer mange mennesker på kamp i morgen. Det kunne være helt vildt on vi klarer at stoppe Sør Amfi. Jeg har altid haft det sådan, at håndbold må ses live i hallen. Den stemning og helt enorme energi, som kan skabes i Sør Amfi, den må folk komme og opleve. Så skal vi gøre alt, som er i vores magt, for at give tilskuerne en stor håndboldoplevelse. 

Hva kommer du til å savne mest når du reiser fra Arendal til skogen i Elverum?
Der er sket mange ting de sidste to år, og jeg tror ikke helt det er gået op for mig endnu, at jeg skal forlade Arendal allerede om 2 måneder. Lige akkurat nu, er det håndbolden og alle oplevelser på banen, som der er fokus på. Men der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne alle i og rundt holdet og klubben, de har haft stor betydning for min tid i Arendal. Og de vil alle blive savnet og husket!

Vi sier tusen takk til Sander, Sondre og Mathias for at de tok seg tid. Så håper vi at folk strømmer til hallen for å støtte våre fantastiske spillere! De fortjener fullsatt Sparebanken Sør Amfi og hvis folk flest i tillegg kler seg i ØIF sine farger er vi 100% sikker på magisk stemning!