Kategorier
Ukategorisert

Julehilsen fra Svermen

Det er julaften og vi håper skuldrene har senket seg og stresset er skjøvet bort.

Sesongen 23/24 har sålangt vært en skikkelig opptur. Kun exit i Final8 og tapet i Bergen setter en ripe i lakken og vi tok juleferie på fjerdeplass. Vi har vunnet mot både Elverum og Runar Sandefjord, uavgjort mot Kolstad, en etterlengtet seier borte mot Halden, flere seiere med 10+ og vi har økt tilskuersnittet fra 1141 forrige sesong til 1434 sålangt denne sesongen. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

Julehøytiden er en tid for ettertanke, takknemlighet, omsorg, raushet og medmenneskelighet. Gaver under treet er selvsagt hyggelig men det er kanskje det som betyr minst i den store sammenhengen. Tid sammen, ett smil, en sms til noen du vet har det litt vanskelig, en klem, en utstrakt hånd og man har garantert gjort dagen bedre for andre. 

I Svermen har vi fått venner for livet, og vi ønsker å være en arena hvor alle er hjertelig velkommen og alle betyr noe, uavhengig av kjønn, alder, legning, yrke og religion. Det betyr nemlig ingenting. I Svermen har vi alle en ting felles, lidenskapen for håndball og ØIF Arendal og alt annet legges til side når vi møtes.

Vi er takknemlige for alle dere i og rundt Svermen. Dere som møter opp på kamp, dere som er med på supporterturene, dere som støtter oss ved loddsalg, dere som gir oss gode ord og klapp på skuldra, summen av dette gir oss ekstra motivasjon og glede! 

Det er noen vi vil takke litt ekstra. Du som hjelper med loddsalg, baking, som kommer med premier til lotteri, som serverer kaffe og gløgg, dere vet hvem dere er, TUSEN TAKK, vi skal finne en måte å vise vår takknemlighet!

ØIF Arendal er klubben i vårt hjerte og mange i Svermen har vært med hele livet sitt. En åpen og varm klubb som har plass til alle og både spillere, trenerteam og administrasjon gir uttrykk for at vi i Svermen er utrolig viktig for dem, det betyr mye!

Spillere, trenere, frivillige, administrasjon og supportere har nå en velfortjent pause. Nyt den, kos dere med venner og familie, strekk ut en hånd til noen som trenger det og vær ett godt medmenneske – det er gratis. 

Kjenner dere noen som trenger ett fellesskap, inviter dem med på kamp. Kanskje vi i Svermen kan bli det som gir glede i livet til noen, gi noen følelsen av fellesskap og tilhørighet. Det er viktigere og større enn noen håndballkamp!

Fra oss i Svermen-styret til alle dere i og rundt Svermen og ØIF Arendal: God Jul og Godt Nyttår! Takk for en finfin sesong så langt, vi gleder oss til vi ses i 2024!

Julehilsen fra Jørn, Ingrid, Hege, Atle, Magnar og Kari

Julehilsen fra Svermen