Kategorier
Ukategorisert

KJØP SESONGKORT – DET LØNNER SEG!

Sommerferien nærmer seg vel over for folk flest. Håper alle har hatt late og fine sommerdager og kvelder, og ladet batteriene skikkelig opp! For nå nærmer det seg sesongstart med stormskritt. Mens gutta er på Generation Next i Viborg med et skikkelig hardkjør må vi si at supportersjefen vår, Jørn heller ikke ligger på latsiden.

Han har sendt ut epost til alle våre medlemmer om endringene som gjelder «vår» tribune B2. Fra sesongen 19/20 disponerer ikke lengre Svermen hele tribune B2. Tribunen skal nå være forbeholdt sesongkortkjøpere og Svermen har fått reservert 60 seter fordelt på rad 1, 2, 3 og 4. Som medlem i Svermen med reservert plass innenfor feltet vi har fått tildelt er det en meget gunstig pris på sesongkortet. Vi får kjøpt sesongkort til kun 1600 kr (1300 kr for student og honnør ved sykdom). Ved sesongkortkjøp på andre deler av tribunen koster det 2100 kr.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å kjøpe sesongkort. Er du ikke medlem er det selvsagt fullt mulig å melde seg inn og dra nytte av dette meget gunstige tilbudet!

Priser for medlemskap i Svermen er som følger:

Honnør/student – 150 kr

Ordinært enkeltmedlem – 250 kr

Familie – 500 kr

Innmelding: Betal inn riktig beløp til kontonr: 2801 21 23452.
Husk og merk med navn på alle det gjelder, epost adresse samt størrelse på t-skjorte.

 

VI GLEDER OSS VILT TIL SESONGSTART! SEES I HALLEN.