Kategorier
Ukategorisert

«Hjemmebesøk» hos Josip

Etter en forrykende seriefinale hvor alle var i gull-rus er eneste skår i gleden vår sympatiske og fantastiske playmaker som skadet seg stygt i Terningen Arena og er ute resten av sesongen. Svermen bestemte seg for å prøve å muntre Josip opp  med en liten «goodie-basket». Bente, Ingrid og Kari troppet opp på Utnesveien hos familien Paulsen hvor Josip for tiden holder hus:) Fantastisk av Sondre og Kristina og åpne sitt hjem for Josip når han trenger det som mest:)

Det var en strålende blid Josip vi fikk se, fornøyd sittende ved spisebordet, mett etter middagen vakre Kristina hadde servert han:) Han kunne fortelle oss at smertene var til å leve med, det hadde vært mye verre hvis han satt der med en sølvmedalje rundt halsen… Vi ønsker deg masse god bedring Josip, du er god som gull og ett fantastisk menneske på og utenfor banen:) Vi håper du vinner litt på flaxloddene og at du koser deg med innholdet i kurven:)

Josip skal selvsagt sitte ringside når gutta skal kjempe i første kvartfinale i sluttspillet førstkommende onsdag mot Nærbø, det skal vel dere også folkens:)

Billetter til kampen kjøpes HER. Husk at det lønner seg å kjøpe billettene på nett!

#LittBedreHverGangViMøtes