Kategorier
Ukategorisert

SISTE INNSPURT!

ØIF Arendal har 4 kamper igjen i sesongens grunnserie. Vi er fremdeles med i toppen, drømmen om seriegullet lever i beste velgående, imponerende! Hjemmekampen mot Haslum var første hinder i innspurten og det var stunder hvor seieren virket langt unna. Men gutta kjempet og klorte seg fast, og mistet aldri troa på sitt eget spill. Og så slapp Josip til etter ett skadeopphold… For ett comeback! Vår eminente midtback storspilte, han herjet med Haslum og dundret inn 7 mål som perler på en snor og 2-måls-seieren var ett faktum:) Vi måtte rett og slett ta en prat med sympatiske Josip:)

Endelig er du tilbake Josip, hvordan var det å spille på onsdag og bli den store matchvinneren?

Det var deilig å spille igjen i Sør Amfi med mange folk på tribunen og god stemning! Det smakte godt med en seier og jeg er bare glad at jeg er på banen igjen! Guttene kriget hele kampen og jeg ga bare et ekstra løft på slutten, og det var veldig moro!

Det venter 4 viktige kamper i innspurten, er ØIF Arendal klare for oppgavene som venter dem?

Vi jobber bra på treningene nå når en del av spillerne som har vært ute med skade er tilbake! Nå er det bare å vise det frem i kampene! 4 tøffe kamper men vi tar en kamp av gangen! Vi er klare og gleder oss!

Hva har publikum å si for utfallet av kampen mot Bækkelaget til søndag?

Altså, å spille i fullsatt Sparebanken Sør Amfi i Arendal er noe av det beste man kan oppleve i norsk eliteserie! Vi spillere vet godt at det er publikum som gir oss det lille ekstra som trengs for å knuse et lag eller for å vinne de jevne kampene! Jo flere folk på tribunen jo gøyere er det å spille! Vi lover å gi alt foran fantastiske Svermen!

Vi kan ikke si annet enn at Josip er en ydmyk lagspiller som vi har blitt utrolig glad i:) Og nå må vi høre på Josip, han vil spille foran fullsatt Sparebanken Sør Amfi førstkommende søndag! La oss sammen vinne kampen mot Bækkelaget og forsere nok ett hinder på veien mot det som kan bli seriegull! ØIF Arendal sin sponsor Norac betaler inngangen for alle barn og ungdom under 16 år som enten stiller i sitt lags drakt/treningsdress eller rød t-skjorte/genser:)

Billetter kjøpes her: https://arendal.ticketco.events/no/nb/e/bsk2019

#LittBedreHverGangViMøtes