Kategorier
Ukategorisert

Takk Ole Olsen på Elkjøp Phonehouse

Der ØIF gutta spiller, dit kjører Svermenbussen (unntatt Bodø, Fyllingen og Kolstad). Vi jobber alltid for å holde bussprisen så lav som mulig, og vårt etter hvert så veldig populære loddsalg er med på å hjelpe oss med det. En av våre fantastiske samarbeidspartnere, Ole Olsen og Elkjøp Phonehouse disker alltid opp med flotte premier som blant annet powerbank, selfiestang og høyttaler. Og har gjennom det siste halvannet år gitt oss gevinster til en verdi av 20 000-25 000 kr.

I tillegg til alle gevinster vi får kan også alle medlemmer i Svermen nyte godt av disse tilbudene: 30% på alt av beskyttelse til mobil og nettbrett – Gratis beskyttelse glass eller cover ved kjøp av mobil med NetCom, Djuice eller Telenor – 10% rabatt på forsikring på mobiltelefoner og nettbrett – Gratis gjennomgang av din families telefon kostnader.
Husk å ta med medlemskort.

TUSEN TAKK, OLE OLSEN! Du er helt unik. 

En liten status på det sportslige: etter vm-pausen har ØIF Arendal spilt 3 kamper, vi vant en thriller mot erkerival Elverum før vi kom godt ned på jorda og har tapt mot Runar og Halden og gutta sliter med å finne formen. Nå er det dags for å «reise kjerringa» igjen, og det skjer i Sparebanken Sør Amfi imorgen søndag 10 februar klokken 18! ØIF Arendal tar imot russiske Dynamo-Victor i første 8-delsfinale i europacupen, og gutta trenger hjelp av oss! Kom på kamp og hjelp våre helter i rødt og svart tilbake i vinnersporet:) Og til alle som fulgte VM i Dk og syns det var magisk med 15000 rødkledde når Danmark spilte i Boxen, sånn vil vi ha det i vår storstue også, kle dere i klubbens farger!

Vi sees i Sparebanken Sør Amfi!