Kategorier
Ukategorisert

Siste del av sesongen er i gang!

Ett eventyrlig håndball-vm er over, gratulerer Danmark med velfortjent gull og GRATULERER Norge med en herlig sølvmedalje, takk for god underholdning, vi gleder oss til Euro 2020!

Fredag 25 januar fikk alle frivillige i ØIF Arendal sin tradisjonelle og fortjente fest. Vi var samlet på Arendals Bryggeri til god mat og drikke, det vanket heder og ære til samtlige frivillige og vi gratulerer Tore Swan og Elisabeth Haglund som fortjent fikk en ekstra oppmerksomhet for sin trofaste innsats for klubben:) Kvelden ble toppet med en forrykende semifinale hvor Norge knuste Tyskland og jubelen sto i taket:) Takk til vårt kjære ØIF Arendal som vet å sette pris på alle som bidrar for klubben!

VM er over, men vi må heldigvis ikke vente lenge på neste godbit! Onsdag 30 januar smeller det i Sparebanken Sør Amfi når Elverum kommer med ett mål for øyet, seier og tabelltopp. Det skal de virkelig kjempe for, og vi håper alle som er glade i håndball og ØIF Arendal møter opp for å støtte våre fantastiske håndballgutter! Sist Elverum gjestet vår storstue var andre finale i sluttspillet, da ble de sendt hjem til de dype skoger med ett surt tap takket være fantastisk spill av våre gutter og støtte fra drøye 2000 tilskuere. La oss gjenskape denne magiske kvelden:) Kampstart klokken 20.15 og har du ikke skaffet deg billetter anbefaler vi å gå inn på https://arendal.ticketco.events/no/nb/m/e/elverum2018 og kjøpe de nå, du sikrer deg plass på en kamp som fort kan bli utsolgt og du sparer også mye penger på å kjøpe på nett:)

Allerede søndag 3 februar skal gutta i aksjon igjen, og da får vi besøk av en gammel kjenning Mr Gautestad og hans Runar:) Sist gang lagene møttes endte med en storseier til vårt ØIF Arendal, men sånn vi kjenner Leif kan vi forvente ett helt annet kampbilde og vi trenger fullt trøkk fra tribunen! Vi gleder oss til å ta imot Leif og hans mannskap, vel vitende om at nettopp Leif fikk oss opp og frem de årene han var i ØIF Arendal:)

Som supportere må vi hele tiden tenke fremover, og neste kamp ut er bortekampen mot Halden onsdag 6 februar. Vi skal såklart ha supporterbuss og sender ut epost til våre medlemmer en av de nærmeste dagene. Det er fullt mulig å melde seg på allerede nå, avreise fra Rema 1000 Nednes klokken 13.45, pris 200,- for medlemmer/300,- for ikke-medlemmer. Vi serverer hjemmebakst og kaffe og vi har selvfølgelig vårt lotteri med fine premier:) Påmelding via SMS til Kari 95449538:)

Ses på onsdag folkens! #LittBedreHverGangViMøtes