Kategorier
Ukategorisert

En festkveld i Sparebanken Sør Amfi!

Endelig var kvelden kommet, det var tid for Svermens julekamp:)

Alt lå tilrette for at kvelden skulle bli magisk og perfekt! ØIF Arendal på toppen av tabellen takket være nettopp Nærbø som vant over Elverum sist søndag, en spennende nysignering og glade svermere klare for å servere gløgg og pepperkaker til alle som ønsket.

Og hvilken kveld det ble! Vår storstue var pyntet til fest, litt ekstra denne kvelden med ledlys rundt hele arenaen, nisser, lykter og små og store i nisseluer og julegensere:) Svermen sto klare ved begge innganger med gløgg og pepperkaker, Svermen-nissen fikk god avkastning på 250 godteriposer og selv om de fleste i hallen hadde fått med seg rykte om hvem som skulle presenteres som ny ØIF spiller vanket det en viss usikkerhet, får vi presentert Hermann Gabriel Vildalen ikveld? Klokken 18.25 fikk vi bekreftelsen, til stor jubel fra 1700 tilskuere ble spiller nummer 8 presentert og hjemkomsten til Hermann Vildalen var ett faktum! Nå kunne festen begynne:) ØIF Arendal var i ledelsen fra begynnelse til slutt og selv om de tillot Nærbø å komme kun 2 mål bak ut i andre omgang var det aldri tvil om hvem som skulle gå  seirende ut. Resultatet ble hele 33-24 mot laget som 3 dager tidligere slo Elverum 30-29!

Det ble en festaften hvor våre helter på banen til tider briljerte, Hermann viser i sin første kamp at han forsterker laget, han banker inn 5 mål og viser styrke i forsvar, dette liker vi! At han er en lokal spiller fra Agder gjør det enda bedre, en klassesignering og Svermen er meget fornøyd:) En solid lagseier anført av en gnistrende Andre Lindbo som fortjent fikk bestemannspremien, og han avsluttet hele kalaset med en scoring få har sett maken til:)

Nå gjenstår det kun 2 seriekamper før en velfortjent juleferie, først ut er Fyllingen borte søndag 16, vi håper alle våre ØIF venner i Bergen tar turen ut i Frammohallen, kampstart klokken 18.00! Så går turen til Horten onsdag 19, vi har såklart satt opp buss men vi har altfor få med! Kom igjen og meld dere på, hjelp ØIF Arendal til seier og juleferie på toppen av tabellen:) Ta kontakt med Kari 95449538 for info:)

TUSEN TAKK til alle som gjorde julekampen til en magisk aften!