Kategorier
Ukategorisert

Vi lodder stemningen før toppoppgjøret mot Kolstad

Det er 2 uker siden vi spilte Drammen ut av Sparebanken Sør Amfi og semifinale i cupen ble ett faktum. Nå nærmer det seg med stormskritt, vi er klare for topp-oppgjør, det skiller kun 1 poeng mellom ØIF Arendal og Kolstad, det håper og tror vi blir til 3 poeng når sluttsignalet går førstkommende søndag! Hvordan står det så til med gutta? Vi har tatt en prat med vår fantastiske Sondre Paulsen:)

1. Hvordan er stemningen i laget før topp-oppgjøret mot Kolstad?
– Stemningen er bra, vi har spilt veldig mange gode kamper i år, og vi har god selvtillit. Det er viktig før et toppoppgjør som den på søndag.
2. Det venter viktige kamper på rekke og rad, er det vanskelig å holde fokus på èn kamp av gangen?
– Det er klart at man har mange tanker i hodet samtidig. Det er viktig å ta hver kamp som den kommer. Men november er en travel måned, så det er viktig å vite hva som venter en. Det er viktig å være mentalt forberedt på det som venter, og starte forberedelser allerede nå.
3. Marinko snakker stadig om hvor viktig det er med støtte fra publikum. Betyr det like mye for dere spillere?
– Vi har sett det gang på gang. Og kanskje spesielt i returkampen mot Selkaspor. 1 mål foran til pause, men en 2.omgang som er blant det beste vi har gjort noen gang, og et liv og stemning i hallen som også er blant det beste noengang, klart at det henger sammen! I akkurat denne kampen skapte publikum et voldsomt jag etter mål, og det stresset tyrkerne, mens den gav oss masse energi.
4. Hva vil du si til alle som har tenkt seg på kamp og alle som vurderer å gå på kamp? 
– Jeg vil gjerne høre en god begrunnelse for hvorfor folk IKKE kommer på kamp. Og det gjelder for hele november måned! Men ja! Folk begynner å bli gale på tribunen nå, og det merkes. Det er bare å ta en titt på tabellen det ??.

Takk til Sondre som tok seg tid i en travel treningshverdag! Vi GLEDER oss til kamp, og så vil vi oppfordre alle til å kle seg i riktig farge førstkommende søndag, legg den blå/gule/grønne osv favorittskjorta hjemme, her er det rødt og svart som gjelder:) På Svermentribunen forventer vi at alle kler seg i rødt eller drakt!

 

Ses til søndag kjære håndballvenner:)