Kategorier
Ukategorisert

Tilbakeblikk til 10-års jubileumet

Det er nå en liten håndballpause og i den anledningen har vi tatt et lite tilbakeblikk til vår fine jubileumsfest.

Kvelden startet med mingling og storfint besøk av Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen. De ble av personer i og rundt klubben kåret til 10-årets spillere og fikk overrakt jubileumsgaver og diplom som bevis på at nettopp de er 10-årets spillere. Vi fikk også besøk av ordfører Robert Cornels Nordli som holdt en flott tale om den kommende sesongen og Svermen som supporterklubb. Etter god mat, drikke og en rekke taler ble det utnevnt to nye æresmedlemmer, Kjetil Øygarden og Leif Gautestad.

ØIF Arendals styreleder Erik Smedsrud kom med en overraskelse, det var et gavekort til Svermen fra ØIF Arendal, noe som ble tatt godt imot med stående applaus. Gavekortet var penger til bortekampene slik at tur/retur blir en smule billigere enn normalt.  Vi var så heldige som fikk gode Jan Espen Thorvildsen til å ta bilder stort sett hele kvelden, noe som resulterte i flotte bilder og forevigelse av en minnerik og magisk kveld.

Vi takker så mye for en flott kveld og en spesiell takk til alle som deltok.

Skrevet av Ingrid Sunde og Kaja Sunde (Kari sin niese)