Kategorier
Ukategorisert

Drammen venter!

November er igang, og for en start… Over 2000 tilskuere var vitne til en thriller sist søndag i Sparebanken Sør Amfi som ble avgjort de siste sekundene, og 1-målsseier over Kolstad var ett faktum! Vi er tilbake der vi hører hjemme, på toppen av tabellen og det har vi planer om å fortsette å være:) Da må Drammen beseires førstkommende fredag, vi vet det er mange som gleder seg, en av dem er vår eminente supporterleder Jørn Holmestrand:) Vi har tatt en prat med han:)

Det nærmer seg bortekamp mot Drammen, statistikken viser at vi aldri har vunnet mot Drammen i november. Hva tror du om fredagens kamp?

Dramatisk kamp i Drammen! Garantert revansjesugne drammenserne etter cup exit?

Vi vet du skal være med Svermen på tur, hva er det som gjør Svermen-turene så spesielle?

I Svermenbussen er det alltid god stemning, timene i buss gjør at man blir godt kjent og får nye venner med felles lidenskap. Latteren sitter løst, det er rett og slett herlig å få være en del av dette:)

Hva betyr det for deg at vi er mange i bussen?

Mange mennesker i bussen = god stemning! Mange mennesker i bussen betyr også bedre støtte fra tribunen!

I tillegg til å være en dyktig og dedikert supporterleder er du jo kjent for litt ablegøyer, får de reisende oppleve den siden av deg til fredag?

Jeg er jo en glad type som elsker å lage liv og til fredag er intet unntak:) Oppladning til kamp er viktig for oss supportere også, så man kan ikke forvente ro til å slumre;)

Vi har fremdeles plasser ledig i bussen, hva kan du friste med for å få enda flere med?

Loddsalg med flotte premier med vinnerodds du ikke har noen andre steder?

Vi har som vanlig servering av nydelig hjemmebakst og kaffe, bollene til Torill og Christina er etterhvert blitt beryktet, og det er aldri så mye som en smule igjen:)

 

Er du fristet til å bli med i Svermenbussen? Det er avgang fra bak Rema 1000 Nedenes klokken 15.00 med stopp på Harebakken, Brekka og Fiane. Behøves andre stopp løser vi selvsagt det.

Pris: 250 kr for Svermen medlemmer + frivillige i ØIF Arendal og 350 kr for andre.

Påmelding til Kari Sunde: 95449538. 

Vi håper på å se akkurat deg på bussen!