Kategorier
Nytt fra Svermen

Hvordan går det med veggen vår?

God kveld:) Det er onsdag kveld 27. september, det har gått 18 dager siden vi startet vårt prosjekt 0 og det er nok mange som lurer på hvordan det har gått så langt:)

Vi har solgt 382 felt på Svermens Wall of Fame, noe som gir 95500,-. Vi har notert oss 216 ulike biragsytere, blant dem finner vi både privatpersoner og enkelte bedrifter, TUSEN TAKK til alle dere som har bidratt så langt, dere er med på å sikre topphåndball i Arendal for fremtiden:)

Folkens, vi har fremdeles en lang vei å gå før målet er nådd, vi vet at det er mange som har ett stort hjerte for vårt kjære ØIF Arendal og som vi håper vil være med å hjelpe oss og nå målet:) ØIF Arendal er en klubb i voldsom utvikling, administrasjonen jobber fra tidlig morgen til sene kvelden, og klubben er i ferd med å gå fra «bra sagt» til «bra gjort» hvor nye tanker og ideer blir til handling! En negativ egenkapital henger dessverre over klubben, og det er nettopp denne som må gå fra negativ til positiv for at klubben skal få lisens i 2019! Alle bidrag er like viktige, for hvert eneste felt som kjøpes er vi ett skritt nærmere, så kjære håndballvenner, bli med på norges kuleste vegg!

Hvert felt koster 250,- og man kan velge mellom:

Vipps, trykk inn på «kjøp noe» tast sifrene 000000 og tast ønsket beløp, husk å merke med ønsket navn som skal opp på veggen:)

Kontonummer: 28014765796, husk å merke med ønsket navn som skal på veggen:)

Eller ta kontakt med oss i Sparebanken Sør Amfi i forbindelse med kamp, dere finner oss ved veggen vår:)

Varm supporterhilsen fra oss i Svermen:)