Kategorier
Ukategorisert

Svermen med historisk prosjekt!

Tirsdag kveld 5/9 var nærmere 30 supportere fra Svermen samlet til infomøte i Sparebanken Sør Amfi. Der hadde vi aller først gleden av og ta imot Marinko som først og fremst var full av lovord til Svermen:) Vi fikk oppdatering på spillere og vi som følger klubben vet jo at oppkjøringen har vært full av utfordringer og skader. Men Marinko er positiv og ber om tid, etterhvert som kamper blir spilt og spillere kommer tilbake skal ØIF Arendal virkelig bite fra seg!

En hilsen fra trenerteamet som ventet supporterklubben når vi ankom møterommet:)

Så til møtets hovedtema, «Prosjekt 0»!

Over flere sesonger har det vært mye snakk om ØIF Arendals økonomi, og klubben sliter med negativ egenkapital. Fjordårets sesong bar preg av dette da ØIF Arendal måtte starte sesongen med minuspoeng! Norges Håndballforbund har vedtatt at fra 01.01.2019 må ALLE eliteserielag vise til positiv egenkapital for å få tildelt lisens, og Svermen har besluttet at vi skal hjelpe klubben med dette. Derfor er vi nå helt i startgropa på «Prosjekt 0», og vi vil ha alle med:)

«Prosjekt 0»: Svermen skal samle inn svimlende 1000000,- og det skal vi gjøre ved hjelp av Svermen`s Wall of Fame.  Vi er første supporterklubb i Norge som har satt igang ett sånn prosjekt, vi kan sammen skape historie:) Veggen vår er designet som en håndballbane og her kan alle som ønsker kjøpe felt og bidra til at vi når målet vårt. Hvert felt koster 250,- og man kan kjøpe så mange man vil;) Det er fritt frem for både privatpersoner og bedrifter og kjøpe felter på veggen, vi gjør oppmerksom på at for bedrifter kommer det moms i tillegg.

Hvordan kjøper man så felter på Svermens Wall of Fame? Det er flere måter å gjøre dette på, det enkleste er Vipps! Trykk inn på «kjøp noe» tast inn siffrene 000000 og skriv inn ønsket beløp, husk å merke innbetaling med navn som skal på veggen og gjerne e-postadresse:) Man kan også benytte betaling via bank, da overfører man ønsket beløp til kontonummer 28014765796 og merker innbetaling med navn som skal på veggen, telefonnummer og gjerne epostadresse:) Siste alternativ er kontantbetaling, ta kontakt med oss i Sparebanken Sør Amfi på våre hjemmekamper, vi vil ha veggen vår oppe til hver hjemmekamp:) Er dere med? Vi er avhengig av ett stort engasjement, vi oppfordrer alle til å spre budskapet og hjelpe oss til å nå vårt mål som sikrer at ØIF Arendal i fremtiden kan spille håndball på øverste nivå:)

Ikke nøl, vipps allerede idag, alle som hiver seg med innen torsdag ettermiddag vil få navnet sitt oppe allerede førstkommende lørdag når vi tar imot Falk/Horten til årets første hjemmekamp:)

Svermen`s Wall of Fame, Den skal fylles med fantastiske håndballvenner og samarbeidspartnere:)

Supporterhilsen fra Jørn, Bente, Per Egil, Atle, Hege og Kari:)