Kategorier
Nytt fra Svermen

Siste nytt fra Svermen!

Respekt! Ikveld har våre ØIF Arendal gutter spilt første kamp i siste kvallik-runde mot regjerende ehf-cupmester Frisch Auf Göppingen. Våre gutter skremte de og hadde de i kne i starten av andre omgang, kampen endte uavgjort 27-27, ett vanvittig sterkt resultat på en bortebane som kokte! Nå folkens, nå gjelder det å fylle Sparebanken Sør Amfi lørdag 25 november, da skal vi lage håndballfest og løfte gutta frem til gruppespill for første gang i historien!

Lørdag 25.november – BE THERE!

Så en liten oppdatering på vårt prosjekt Svermens Wall of Fame. Nytt siden sist er vår bedriftsvegg, her kan bedrifter kjøpe felt, str som ett A4 ark til prisen 2990,- Inkludert i prisen er 1 sesongkort som gjelder resten av inneværende sesong. Status bedriftsvegg er 10 solgte felt, her er det plass til mange flere, ved interesse ta kontakt med Jørn Holmestrand jorn@oifarendal.no  Når det gjelder Svermens Wall of Fame – privat er status 530 solgte felt. Tusen takk til alle som har bidratt sålangt:) Vi må være ærlige, når utgifter til vegger og administrasjon er trukket fra så har vi langt igjen til målet er nådd… Her kan dere alle gjøre en forskjell, dere som allerede har fått navnet opp på veggen: verv en venn eller 2:) Dere som enda ikke har navnet på veggen: kjøp nå og bidra til at ØIF Arendal kan hevde seg i toppen også de kommende sesonger:) Vipps: 000000 Kontonummer: 28014765796 Husk å merke innbetaling med navn som skal på veggen:)

Litt om sesongen sålangt:) Det startet med ett skademareritt under oppkjøringen med flere avlyste treningsturneringer. Marinko ba oss derfor om å være tålmodig, resultatene ville komme etterhvert som de fikk spilt sammen laget. Status nå: utslått av den norske cupen, vi er fremdeles med i ehf cupen og vi har alle muligheter til historisk gruppespill, 4. plass i eliteserien etter 8 serierunder, kun 2 poeng bak serieleder Halden! Imponerende! Det gjenstår 3 bortekamper og 4 hjemmekamper før gutta tar en velfortjent jule/januarpause i kampprogrammet. Vi ønsker så mange som mulig med på våre supporterturer, onsdag 29 november går turen til Elverum, detaljer kommer på vår facebook-side og på e-post. Søndag 10 desember går turen til Horten, detaljer kommer på e-post og facebook.  Onsdag 20 desember skal Svermen til Halden via Strømstad, her har vi allerede startet påmelding og vi er nå 29 supportere påmeldt:) Vil dere være med på turene, ta kontakt med Kari 95449538:) Vi håper og tror på stor interesse og oppmøte på våre 4 hjemmekamper, de spilles slik: søndag 19 november Sandnes, lørdag 25 november Göppingen, søndag 3 desember Kolstad og onsdag 13 desember Haslum. Merk dere 13 desember, det blir julestemning og Svermen har ansvaret:))

Ses i hallen!!

Supporterhilsen fra Jørn, Atle, Hege, Per Egil, Bente og Kari:)