Kategorier
Ukategorisert

Det nærmer seg avkast i Rema 1000-ligaen!

Om 4 dager er Sparebanken Sør Amfi igjen pyntet i rødt og svart og endelig klar for å ta imot ØIF Arendal til enda en seriekamp.

Gutta er i Polen og forbereder seg nå til første oppgjør mot Görnik Zabrze. De som følger ØIF Arendal på Instagram vet at turen ned gikk fint, og pålitelige kilder sier at den eneste som hadde god plass til beina under flyturen var vår hovedtrener André Jørgensen Hofstøl.

Vi er spente foran sesongen. Mange spillere har forsvunnet og noen nye har kommet til. Magnus Søndenå er en av våre nye. Han har spilt håndball i Sparebanken Sør Amfi før, men da spilte han med Haslum-logo på brystet. Nå gleder han seg til å spille foran Svermen igjen, og denne gangen heier vi på han! Magnus tok seg tid til en liten «prat» via Messenger på sin ferd til Polen:

Aller først, velkommen til Arendal! Hvordan har den første tiden i ny by vært?
Første tiden i Arendal har vært fantastisk! Jeg har fått en veldig varm velkomst fra både de i og rundt klubben, men også andre mennesker i lokalmiljøet.

Hvilke forventninger har du før sesongen som akkurat har startet?
Jeg tror og håper vi er med og kjemper om medaljer. Vi har hatt litt stang-ut i oppkjøring med tanke på skader g kampmotstandere, så det blir veldig spennende å se hvor vi står.

Vi nærmer oss seriestart og vi åpner hjemme mot Kristiansand. Du har jo tidligere snakket varmt om Svermen, hva betyr det for dere gutta med supportere ringside?
Det betyr enormt mye! Bare det å ha med noen av dere mot Randesund syns jeg var kjempegøy, og det tipper jeg det er flere som syns. Så vi gleder oss uten tvil til å skape gode stunder i Sør Amfi sammen med dere fremover!

Etter 1,5 år med Covid-19 restriksjoner har nok mange fått nye rutiner. Hva vil du si til alle som vurderer å se kampen fra tv-stolen?
Hmm, godt spørsmål. Jeg har veldig respekt for at noen vurderer å bli hjemme på grunn av Covid og det må være opp til hver enkelt. Det viktigste er at man føler seg trygg og komfortabel der man er, og at man ser kampen. Når det er sagt, så er jeg sikker på at klubben tar retningslinjene veldig seriøst ifb kamp, for å gjøre det så smittevernsvennlig som mulig. Publikum og supportere gir oss energi og jeg håper folk finner tilbake til Sør Amfi!

Til slutt, hvilke farger skal man kle seg i på kampdag?
Enkelt, da skal man selvfølgelig kle seg i rødt og svart!

Vi har alle sett i oppkjøringen at Magnus er en meget god håndballspiller som forsterker troppen. Sålangt er vårt soleklare inntrykk at Magnus også er en utrolig folkelig og jovial type som vi kommer til å bli veldig glad i!

Lykke til i Polen, og takk for at du tok deg tid til oss. Vi ses til onsdag, og selvfølgelig kler vi oss i rødt og svart etter Magnus sitt ønske.