Kategorier
Ukategorisert

En spesiell seriestart

Det finpusses inn mot seriestarten som skjer om 7 dager. Seriestarten som kommer hvert år. I år blir det ikke det samme.

Det er faktisk ganske mye som er annerledes før årets seriestart. Covid-19 satt en stopper for mye, sesongen 19/20 ble brått avsluttet og sommerferien som ofte er litt for lang ble plutselig enda lenger.

Vi ventet lenge på oppdateringer om hvordan høsten kom til å bli. Supportere har sett tidligere håndballkamper i reprise, spillere har trent etter smittevernsregler, trenerene har forberedt seg på enda en ny sesong i uvisshet om hvordan det kom til å bli til slutt og administrasjon, klubb og frivillige har jobbet iherdig med å klargjøre hallen slik at de til seriestart kan ta imot 200 tilskuere.

Sparebanken Sør Amfi som til vanlig tar 2500 mennesker får per dags dato bare lov til å ta 200 mennesker. Svermen er så heldige som får 21 billetter til hver hjemmekamp som skal fordeles på våre medlemmer. Vi hadde styremøte i går og kom frem til en løsning som vil bli rettferdig. Billettene til de 2 første seriekampene blir tilbudt de som har reist på flest bortekamper det siste året, de første 21 har i dag mottatt SMS. Når det gjelder de videre kampene vil vi trekke ut blant alle som har betalt medlemsskap for sesongen 20/21. Vi vil selvsagt føre lister så vi har kontroll på hvem som har fått muligheten tidligere slik at alle iløpet av seongen får sett kamper:)

Videre kan vi informere om at billettprisen er 250 kr og vi har fått tildelt tribune B1. Vi gleder oss til en ny og annerledes sesong sammen med flotte håndballvenner.

Ønsker du å bli medlem i Svermen har vi følgende priser pr sesong: enkelt medlemskap 250,- honnør/student 150,- familie 500,-. Betal inn på konto eller vipps, husk å merke med navn og epost-adresse:)

Kontonummer: 2801 21 23452

Vippsnummer: 111330

Har du spørsmål – ta kontakt med Jørn på tlf. 482 36 212

Håndballhilsen fra oss i Svermenstyret