Kategorier
Ukategorisert

Vi elsker sluttspill!

Sluttspillet er godt igang, det nærmer seg semifinale 3, det står 1-1 mellom vårt kjære ØIF Arendal og Kolstad! Vi har tatt en prat med Andrè Lindbo:)

Etter en viktig seier i Kolstad Arena på søndag står det 1-1 i kamper. Hva blir viktig inn mot tredje kampen? 

Det som blir viktig nå inn mot den tredje kampen er å analysere og finne ut av hva vi har gjort bra og hva vi har gjort dårlig i de to foregående kampene. Også handler det masse om å restituere godt, finne masse energi, trene godt og forberede oss godt mentalt på en ny og tett kamp.

I bortekampen mot Kolstad fikk vi ett gledelig gjensyn med Kenny. Hva betyr det for laget at forsvarskjempen er tilbake?

Det betyr jo selvsagt masse at Kenny er tilbake og bidrar. Han har jo en stor rutine bak i forsvaret og er flink til å styre hvordan vi skal stå. Så det er med stor glede at han er tilbake og kan gi oss enda en variasjon til i forsvaret og få opp litt temperatur og galskap i laget.

Det var en liten men god gjeng supportere som hadde tatt turen til Trondheim, og vi vet dere setter pris på det. Men har det noen betydning for dere som er på banen?

Som du sier så setter vi ekstremt stor pris på det og det har så absolutt betydning for oss på banen. Vi hører dere, og det gjør oss enda mer gira, entusiastiske og fokusert. Også er dere med på å lage godt liv i hallen og en god ramme for håndballen, som gjør at det er er enda mer gøy å spille! Tusen takk for det!!

Din gamleklubb gikk på ett overraskende tap mot Fyllingen på søndag. Tror du Fyllingen kan sende Elverum ut av sluttspillet og hvilket av de 2 lagene vil du helst møte i en eventuell finale?

Ja, de gjorde kanskje det. Men samtidig så har jo fyllingen vært i god form. Men til slutt så tror jeg nok vi vil se ett elverumslag i finalen. Også er det vanskelig å si hvem man helst vil møte. Men uansett så må vi først konsentrere oss om Kolstad og vinne denne semifinale serien.

Til slutt noen oppfordrende ord til sørlendinger, hvorfor vil du ha full hall og hvor viktig er det?

Som jeg har sagt så mange ganger før så er full hall alfa omega for oss håndballspillere. Det gir oss ett ekstra gir når vi trenger det som mest. Det får frem galskapen i oss og til slutt så tror jeg det vil være avgjørende for om vi vinner eller ikke!

Så vi sees i hallen på onsdag!! 

Glade supportere og spillere etter utligning 1-1 i Kolstad arena.