Kategorier
Ukategorisert

Svermen 10 år – Bjørn-Gunnar Bruun Hansen

Denne mannen er noe for seg selv, han liker ikke fritid og fyller døgnet sitt med arbeid??Han er ikke bare bra sagt, han er bra gjort og har gjort ØIF Arendal #LittBedreHverGangViMøtes den tiden han har vært hos oss❤️ Han har tid til alle, og viser gang på gang at han digger Svermen?? Bjørn-Gunnar – ingen over, ingen ved siden av❤️?❤️

  1. Hva gjør du i sommervarmen når Svermen har ferie og venter i spenning på ny sesong?
  2. Hva er ditt beste Svermen-øyeblikk?
  3. Kikk inn i glasskula og fortell hvordan Svermen ser ut når vi fyller 25 år:)
  4. Hvem bør etter ditt syn bli kåret til 10-årets spiller og hvorfor?
  5. Lag Svermens jubileumslag:)

1. Lager reklamefilmer for å fylle Sparebanken Sør Amfi til seriestart og kampene som kommer utover høsten. Og selvsagt nyter jeg glade dager i Sørlandets flotteste by, Arendal!
2. Svermen er sjela i ØIF Arendal. Og supporterklubben skaper magiske øyeblikk på absolutt alle kamper og kanskje spesielt på bortekamper. Allikevel, da Svermen «overdøvet» hele Terningen Arena etter seier i første sluttspillfinale sesongen 2016/2017. Det må ha vært det største enkelt øyeblikket for en som ikke har opplevd de tittelvinnende sesongene – ennå! Jeg tror vi har de beste øyeblikkene foran oss!
3. Når Svermen fyller 25 år, selger supporterklubben nok drakter og supporterutstyr til å finansiere både en og to spillere i stallen. Da kommer «klanen» til Arendal for å lære hvordan man driver supporterklubb. Og på veien har Svermen opprettet en «Mini-svermen» som er med på å fylle opp Sparebanken Sør Amfi til alle kamper. Store som små!
4. Etter min oppfatning er det ikke mulig å kåre bare en spiller. Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen har lagt hele sin håndballkarriere i ØIF Arendal. De er ekte arendalitter som nærmer seg 300 (!) kamper for «sin» klubb. De er mestscorende av alle. Og, det siste er det viktigste, de er Eirik og Sondre. To jordnære karer med verdier så flotte som man bare kan drømme om. De er toppidretts forbilder så fantastiske som det er mulig å få dem. De er vårt DNA!
5. Igjen preges laget av min korte fartstid, men allikevel: Målvakt: Åsmund Vaaje Strat, venstrekant: August B. Pedersen, venstreback Andre Jørgensen Hofstøl, midtback: Josip Vidović, høyreback: Eirik Heia Pedersen, høyrekant: Sondre Paulsen, linjespiller: Laurits Rannekleiv, lagleder: Marinko Kurtović. Forsvarssjef: Per Kenny Ekman. På benken: Kåre Rannekleiv, Preben Vildalen, Sven Erik Medhus, David André Rui og David Svenningsen.