Kategorier
Ukategorisert

Svermen 10 år – John Tveitdal

Denne mannen kan håndball! Han var vår egen live-studio reporter i Sparebanken Sør Amfi for noen år tilbake, han fikk frem mange talenter i Strømmen Glimts 2000 lag og har de siste åra vært involvert i Grane Arendal sitt jenteløft??? Her er hans 5 kjappe fra i sommer når sola varmet og folk var mer i vann enn på land?

  1. Hva gjør du i sommervarmen når Svermen har ferie og venter i spenning på ny sesong?
  2. Hva er ditt beste Svermen-øyeblikk?
  3. Kikk inn i glasskula og fortell hvordan Svermen ser ut når vi fyller 25 år:)
  4. Hvem bør etter ditt syn bli kåret til 10-årets spiller og hvorfor?
  5. Lag Svermens jubileumslag:)

1) Nyter gode sommerdager på Sørlandet med 2,5 ukers ferie. Innimellom planlegges Sørlandets Håndballskole i august, det kombinert med diverse håndball- og dommeroppdrag.
2) Utvilsomt opprykket da Leif Gautestad tok ØIF til eliten med stort sett lokale spillere, dette etter utallige forsøk gjennom mange år av forgjengere til Leif.
3) Om håndballen og rekrutteringen til håndballsporten fortsetter som nå, spesielt på guttesiden, er jeg redd vi verken har Svermen eller topphåndball når Svermen fyller 25 år. Når det er sagt så håper jeg at jeg tar skammelig feil.
4) Et vanskelig valg, men Sondre Paulsen får min stemme her. En dedikert og dønn seriøs idrettsutøver som byr på seg selv og et godt forbilde for de unge.
5) Sven Erik Medhus, Magnus Jøndal, Preben Vildalen, Eirik Heia Pedersen, Sondre Paulsen, Håvard Augensen, Marcus Dahlin