Kategorier
Ukategorisert

RUNAR STÅR FOR TUR 6.3.

Bli med på tur til Sandefjord og vær delaktig å hjelpe gutta frem til en nødvendig seier mot Runar!!

Hver kamp er nesten en liten seriefinale om dagen og VI SKAL IKKE LA GULLET GLIPPE NÅ!

Marinko ringte idag og ba på sine knær om at vi måtte få tak i MANGE til denne kampen i Sandefjord!!

Alle vi drøye 900 som var med til Sandefjord i fjor på denne tiden husker den fantastiske kampen som gjorde at vi ble seriemestre. Runar står igjen på andre siden av banen og GUTTA våre trenger all den støtte de bare kan få!!  Kreftene og pågangsmotet tærer på i en lang sesong og vi er så nær så nær, så vi i styret i Svermen oppfordrer alle som kan krabbe og gå om å bli med til Sandefjord og Runarkampen nå til søndag, 6.3.! Kampen begynner kl 1800 for de som kjører selv, og vi setter selvfølgelig opp buss (eller kanskje det blir 2) med avgang Nedenes kl  1445!!

Meld dere på til Kari  95449538 (sjekk også «Turer» på denne siden)!!

TAR DU OPPFORDRINGEN OG PRØVER Å FÅ MED EN VENN??

Bildet er hentet nettopp fra fjorårets Runarkamp!!