Kategorier
Ukategorisert

Sesongen endelig i gang igjen:)

Sist søndag startet vi endelig opp igjen etter en lang pause. I pausen kunne vi håndball-elskere kose oss med ypperlig håndball på tv når Norge gjorde tidenes prestasjon under håndball-EM i Polen. Ekstra stas var det såklart at vår egen Magnus Jøndal sto frem som en av Norges beste spillere gjennom mesterskapet, GRATULERER Magnus!

Søndagens kamp mot Bækkelaget ble akkurat den åpningen i 2016 som vi håpet og såklart trodde på, seier til Øif Arendal 27-25 og vi troner fremdeles å toppen av tabellen! 15 kamper er unnagjort og vi står med 14 seiere og 1 tap! 7 kamper gjenstår i grunnserien, og allerede førstkommende søndag spilles kampen som kan komme til å bli avgjørende for hvor seriegullet havner i år… Vi skal ut i kamp mot Haslum i Nadderu Arena, Haslum er vår nærmeste utfordrer og ligger 5 poeng bak oss med 1 kamp mindre spilt… Dette er toppkampen i årets Grundigliga, og vi i Svermen setter såklart opp supporterbuss:) Vi gleder oss til kamp og skal vinne tribunekampen! Vi oppfordrer svermere til å melde seg på til turen, vi håper på full buss og merker stor interesse. Påmelding kan skje via vår side her, bare klikk inn på linken «Turer» eller direkte på SMS til undertegnede 95449538:)

Vi ønsker også vår nye høyre bakspiller Nikola Kedzo hjertelig velkommen til klubben:) Han ble kåret til vår beste spiller i kampen mot Bækkelaget:) Vi kan nok se frem til mange flotte scoringer fra den høyreiste kroaten!

Vår nye høyre bakspiller Nikola Kedzo ble kåret til banens beste i kampen mot Bækkelaget:)
Vår nye høyre bakspiller Nikola Kedzo ble kåret til banens beste i kampen mot Bækkelaget:) Foto: Jan Espen Thorvildsen

 

Ses på kamp folkens:)

Supporterhilsen fra Kari