Kategorier
Nytt fra Svermen

Ny klubbrekord

Ny klubbrekord med 8 strake seire på rad og måtte vi bare få oppleve mange fler! Laget har ennå ikke gnistret, så jeg tror vi har masse spennende i vente!

På søndag sendte vi Runar hjem med tap 31-26 i baggasjen! Dette var den 8. strake seieren på rad og det i seg selv er fantastisk, og når det i tillegg er ny klubbrekord smaker det enda bedre! Måtte dette aldri stoppe!

Runars keeper, Kristijan var et hyggelig gjensyn og han ble også Runars beste spiller, etter en meget god 1. omgang, men med litt mer problemer i 2.omgang! Får håpe han fikk med noen gode minner hjem fra Sør Amfi 🙂

Vi går inn i en meget travel periode med Viking på andre banehalvdelen allerede 18.11! Vi reiser i buss fra Harebakken kl 1400!  Så Europacup i Barcelona til helgen og hjemmekamp allerede helgen etter. MIDT i mellom kommer en viktig kamp mot Fyllingen!

Fyllingenkampen, onsdag, 25.11 kl 1900 gir oss nye utfordringer ift publikum. Jerv og Start spiller kvalikkamp samme klokkeslett og Eurosport N skal sende vår håndballkamp på TV. Håper alle gjør en ekstra innsats på å få med en nabo/venn el.l. til Sør Amfi denne kvelden! Vi må vise det norske folk at Sør Amfi er DEN hallen i norsk herrehåndball!