Kategorier
Ukategorisert

Svermen beveger seg ut av komfortsonen!

Odel Curling er Aust-Agders beste curlinglag og rykket i høst opp til 1 divisjon. De har en drøm om å komme til OL i Beijing i 2022 og de drømmer om egen ishall i Arendal!
Nå vil de åpne øynene for denne sporten og Odel Curling utfordrer lokalmiljøet i Arendal til dueller på isen. Svermen tok utfordringen og sammen med ØIF Arendal, Grane og Sparebanken Sør møtte vi opp i Idda Arena tidlig en lørdags morgen.

Det var med blandede følelser vi entret arenaen, vi er jo best på en tribune med våre helter på parketten. Ingen av oss hadde noensinne spilt curling, ville vi komme ut av dette uten skader??
Dagen startet med samling i garderoben hvor alle lag fikk utdelt sin trener for dagen, og det skulle vise seg utover dagen at Svermen virkelig fikk en trener i verdensklasse, takk til Reidar Sandåker for tålmodighet, engasjement, motivasjon, korreksjon og ikke minst ros! I garderoben hvilte alles øyne på trofeet som var plassert midt på gulvet, hvem kunne heve denne over hodet når dagen var over? Svaret på dette får dere hvis dere følger Odel Curling på facebook, en reportasje fra dagen kommer iløpet av desember.

For en dag dette ble! Det som vi alle syntes virket skummelt ble magisk. Det var latter, entusiasme, «Bambi på isen», knalltøffe kamper, små marginer, progresjon, dårlige tapere, dårlige vinnere og når det hele var slutt sto ett lag igjen som vinnere?? Vi vil ikke røpe hvem det ble, men vi kan røpe at det ikke ble Svermen. Vi spilte bronsefinale, og det ble litt av en thriller. Etter ordinære omganger sto det uavgjort, vi måtte ut i ekstraomgang. Heller ikke denne ga noen vinner og sudden death var uunngåelig. 1 spiller 1 sten, nærmest boet? Vår egen Atle Moen var iskald og bronsen var i boks???

Vi sitter igjen med mange gode minner og lysten til å spille mer, curling er MORO! Og en dag ut av komfortsonen er virkelig å anbefale!

Vi som var så heldige å tilbringe formiddagen på curlingbanen stiller oss bak ønsket til Odel Curling, JA til ishall i Arendal. Gå inn å lik siden til Odel Curling, de sender alle sine kamper live og her vil også reportasjen fra vår dag i Idda Arena bli lagt ut?

Takk til Odel Curling og takk til de andre lagene som alle gjorde sitt for at dagen ble perfekt???