Kategorier
Ukategorisert

Svermen 10 år – Leif Gautestad

5 kjappe i sommervarmen? For mange er ferien over, det er den også for denne mannen som nå befinner seg i Sandefjord. Vi snakket med ham tidligere i sommer, mannen som er kjent for klubb-bygging i særklasse, mannen som kom til ØIF Arendal våren 2008, mannen som på sin første sesong tok laget og klubben vi elsker opp i øverste liga, mannen som etter rykte skal være i nær slekt med Setesdalkjempen. Her får dere 5 kjappe med selveste Leif Siggy Gautestad?

  1. Hva gjør du i sommervarmen når Svermen har ferie og venter i spenning på ny sesong?
  2. Hva er ditt beste Svermen-øyeblikk?
  3. Kikk inn i glasskula og fortell hvordan Svermen ser ut når vi fyller 25 år:)
  4. Hvem bør etter ditt syn bli kåret til 10-årets spiller og hvorfor?
  5. Lag Svermens jubileumslag:)

 

1. Nyter ferien i Setesdalen:) lader batteriene sammen med Alexander, Ingrid og Kari:) Viktig å bruke venne-tiden godt for i oktober er vi ikke lenger venner men fiender på hver vår side av banen?

2. Mitt beste Svermen-øyeblikk går tilbake til tiden hvor Svermen satt på i spillerbussen. Etter hver eneste kamp ventet 2 ivrige hedersmenn på sine faste plasser i setene ved siden av meg. jeg likte å kalle dem ØIF Arendals svar på gubbene på balkongen i Muppet-show,  Ingolf Nilsen og Eigil Dalen satt klar når jeg entret bussen og var ivrige på tilbakemeldinger og vi hadde utallige gode håndball-diskusjoner? Det var en nærhet mellom laget og supportere som naturlig avtok når Svermen ble større og trengte egen buss?

3. Jørn med rullator, Kari med stokk og Bente med briller holder fortsatt koken og jubler for at Taigan er slått ut slik at Norges suverent største og beste supportergjeng kan kjempe om champions league plass mot mine hvalfangere fra Sandefjord:)

4. 10-årets spiller må bli Eirik heia Pedersen knepent foran Sondre Paulsen. Lojalitet for moderklubben gjennom hele karrieren, ett forbilde på og utenfor banen, stor påvirkningskraft for resultatene på banen og «hel ved» som menneske!

5. Svermens jubileumslag: David Rui, Preben Vildalen, David Svenningesen/Kenny Ekman (angrep/forsvar),,  Erik Heia Pedersen, Sondre Paulsen, Håvard Augensen, Åsmund Strat.

 

Sendt fra min iPhone