Kategorier
Nytt fra Svermen

Svermen 10 år – Kjetil Øygarden

[fusion_text]

Norges beste supportere???❤️?❤️
Vi starter vår jubileumskavalkade med intervjuer fra personer som har betydd/betyr mye for ØIF Arendal og Svermen:) Vi kjører 5 kjappe i sommervarmen og stiller følgende spørsmål til hver og en:
  1. Hva gjør du i sommervarmen når Svermen har ferie og venter i spenning på ny sesong?
  2. Hva er ditt beste Svermen-øyeblikk?
  3. Kikk inn i glasskula og fortell hvordan Svermen ser ut når vi fyller 25 år:)
  4. Hvem bør etter ditt syn bli kåret til 10-årets spiller og hvorfor?
  5. Lag Svermens jubileumslag:)
Først ut er ingen hvem som helst, han er for mange selveste Mr. Øyestad og han har betydd enormt mye for håndballen i Arendal! Vi snakker selvfølgelig om Kjetil Øygarden, mannen som turde og utforme målsetting om eliteserie, som sammen med klubben gjorde de rette ting og som med ett varmt hjerte bidro til opprykk og suksess. Vi vet at hjertet hans er rødt og svart enda, og vi har tatt en prat med han i varmen:
  1. Ferien så langt har jo vært vanvittig. Så her går det i som for de fleste tror jeg. Båtliv, hytteliv, øl, mat og bading.   Jeg er jo håndball nerd så jeg får med meg de fleste nyheter både fra ØIF og Svermen. Ser ut til å bli en spennende sesong, hvor alle lag forbereder seg bedre og bedre. Øif og Svermen er allerede gode, men må bli knallgode neste sesong for å gjenskape sluttspill resultatene til gutta forrige sesong.
  2. Beste Svermen øyeblikk. Jeg kommer ikke utenom cupfinalen 2014, stolt og nesten uvirkelig øyeblikk for meg som kjenner godt til historien og den spede begynnelse for både klubben og Svermen. Opprykksturen til Moss sitter også som et varmt og godt minne. Det var der jeg begynte å skjønne at klubben med de gale og dedikerte supporterne kan virkelig klare å nå klubbens hårete mål.
  3. 25 års jubileum for Svermen tror jeg blir spesielt. Da har supporterklubben vært gjennom heftige prestasjoner og flere titler til vårt kjære ØIF, men Svermen har stått støtt i de dype daler som klubben også kommer til å oppleve. Kanskje en retur til 1 div for så å bli seriemester igjen kan fort være en reise Svermen kan få oppleve. Derfor er supporterklubb og spesielt Svermen så viktig. De står bak sin klubb uansett resultater, de elsker klubben og løfter den alltid til nye triumfer.
  4. Jeg klarer ikke å velge en spiller her, jeg må velge to. Sondre Paulsen og Eirik Heia Pedersen. Tvillingene som har vært med på reisen, først som valper, drikkeflaske og bag bærere. Så til å vokse med ansvaret, trene knallhardt og bli kulturbærere og nå er de ØIF sine beste spillere sesong etter sesong.
  5. Jubileumslaget: målvakt : Åsmund Strat, v. kant : knut inge jørgensen, Vb : Andre Jørgensen og Preben Vildalen  Mb : E. Heia pedersen, Hb : Harald Johnsen H.kant Sondre P, Linjespillere : Steinar Nilsen og Laurits Rannekleiv. Coach Leif Gautestad

 

Takk Kjetil for at du tok deg tid, du er og har alltid vært en stor favoritt hos oss supportere:)