Kategorier
Ukategorisert

Hei hå, nå er det jul igjen??

Det er helg, ØIF Arendal har spillefri og vi håper alle nyter en herlig førjulshelg❤️? Pr skrivende stund troner ØIF Arendal øverst på tabellen, der hører vi hjemme!

Nå gjenstår 2 kamper før ØIF Arendal og Svermen tar seg en velfortjent juleferie, de må vinnes om vi skal ta ferie på topp og da må såklart Norges beste supportere stille opp.

Førstkommende onsdag, 12 desember, tar vi imot Nærbø i Sør Amfi med kampstart klokken 18.30. Det er ingen hvilken som helst kamp, det er julekampen og Iår som ifjor, det er svermens kamp???? Her blir det julemusikk, gløgg, pepperkaker og god førjulsstemning❤️ Svermen er heldige som har gode sponsorer som sørger for at vi kan servere Sør Amfi før kamp, takk til Coop Extra Stoa?? Og kanskje nissen dukker opp med noe til barna i sekken… Den som møter opp får se?

En annen grunn til å komme på kampen til onsdag er signeringen ØIF Arendal skal offentliggjøre. De har lovet oss en klassesignering, spekulasjonene er igang, noen mener de vet hvem det er men ingenting er bekreftet. Dette blir spennende! Billettsalget denne kvelden skal være med å finansiere signeringen, så gå inn og kjøp billetter allerede nå, vi er flere som har kjøpt billetter til tross for sesongkort og velger å støtte klubben i våre hjerter på den måten❤️

Siste kampen før juleferie er bortekamp mot Falk Horten og minst like viktig. Det vil som vanlig bli arrangert tur, og bussen reiser Fra Rema 1000 Nedenes 14.45. Vi kan garantere god stemning.

Vil du være med? Meld deg på til Kari Sunde: 95449538.
Vi ønsker både «gamle» og «nye» ansikt velkommen og serverer både kaffe og hjemmebakst. Det vil selvfølgelig også bli arrangert vårt kjente loddsalg på vei hjem med flotte premier?

Vi gleder oss til innspurten sammen med dere!