Kategorier
Ukategorisert

Skryt til Svermen

Hei kjære svermere

Jeg tillater meg å sitere noen av tilbakemeldingene jeg har fått fra sentrale personer i Haslum etter semifinalen i Nadderud Arena.

Jeg sendte meldinger for å gratulere Haslum med seier, spurte om oppførsel/engasjement fra Svermen og med en sterk oppfordring om å knuse Elverum.

Jeg er meget STOLT over hva svarene gir:

Her er tilbakemeldingene:

Jarle Ludvigsen, daglig leder:

Hei Jørn – takk skal du ha! Ble en skikkelig fest og Svermen ledet definitivt an. Superbra supporter gjeng med eksemplarisk oppførsel 🙂 Mvh Jarle

Tom Søreide, sentral figur i Haslum (og tidligere kollega av meg):

Det du har fått til i Svermen er bare imponerende. Så flotte supportere har jeg aldri sett. Håper du kan bidra her hvis det blir hjemkomst på deg (Jørn: Ja, vi skal flytte østover i løpet av 2017, men hjertet blir i ØIF). Og all ære til laget også, men tro meg, de beste vant. Snakkes.

Tom Erik (trener):

Tusen takk, Jørn. Svermen er suverene, langt bedre stil enn Taigan. Nok om de! Vi skal gjøre det vi kan! Stå på – du er velkommen 03.12 til Nadderud Arena (Jørn: Seriekamp mot Haslum folkens og denne gangen skal jeg også). Du gjør en stor jobb for norsk håndball 🙂 Snakkes snart. Tom E

 

Jeg synes det er kjempemorro med slike fantastiske tilbakemeldinger folkens, og jeg er STOLT leder av Svermen!

Vi ses den 30.11. i Sør Amfi

Jørn